WIST U DAT…….

 

Er in de Tarin verschillende activiteiten georganiseerd worden? Zie voor verdere informatie het bericht van de TARIN-AKTIEF.

Jouke Ferwerda het leuk zou vinden om op zijn verjaardag op 7 november een kaartje te krijgen vanuit Oostrum? Zijn adres is:

Jouke Ferwerda, p.a. fam. S. Brouwer
RR 3 Ponoka
T4J1R3 Alberta
Canada

 Dat Alwin Buist geen losse folders meer langs brengt, maar wel de folders in plastic?

 Arjen Raap is gestopt met het bezorgen van de huis aan huis krant en dat Jellie Heeringa en kinderen dat nu doen?

 Dat Elly en Jannie alweer 25 jaar ieder jaar met de collecte bus voor de KWF kankerbestrijding lopen? De opbrengst was dit jaar €190,00.

De dorpenhuisfietstocht op 4 juni 2016: Dhr Pafforaad uit Ee de bon van de Poeisz heeft gewonnen? Hij zat met zijn aantal geraden knikkers het dichtst bij het aantal knikkers in de pot.

De opbrengst van de inzamelingsactie voor de TARIN van oudeapparaten €110 heeft opgeleverd en de kledingactie €45? Iedereen zeer bedankt voor de inbreng.

Dat de garage-sale een groot succes was en veel gezelliger was dan die van Nes? Er waren zelfs duitsers die uren in ons gezellige dorpje door brachten. En dat de opbrengst van de koffieverkoop ten bate van de Tarin €23 bedroeg?

Welk getal bij de Gooise bingo voor grote hilariteit zorgde en Jannie de hoofdprijs een verwenbon heeft gewonnen?

De jaarlijkse dorpsbarbeque dit jaar zeer geslaagd was? En dat we elk jaar de bbq van Sape en Ellie mogen gebruiken? Heel erg bedankt daar voor.

N.a.v een brief van de aanwonenden van het Tsjerkepaed aan de gemeente heeft geleid tot het vernieuwen en aanpassen van de bestrating van het Tsjerkepaed? De “overlast” zal ongeveer 2,5 week duren.

Dat DB werkt aan een enquete over de activiteiten in ons dorp? U krijgt de maand januari om deze in te vullen. Tijdens de jaarvergadering kunnen we dan de uitslag bekend maken.

Johannes en Sjoukje Kramer dit jaar beide 65 jaar zijn? En Jan Jaap en Mark beide dit jaar 50 zijn geworden? Allemaal van harte gefeliciteerd.

Hans en Marieke een zoontje hebben gekregen? Zijn naam is Riyen. Veel geluk met de kleine.

Er dit jaar maar één deelnemer was voor de viswedstrijd? Pieter Tjeerdsma heeft in anderhalf uur 35 vissen gevangen. Pieter heeft de prijs van €10 geschonken aan de KWF kankerbestrijding.

De winnaars van het dorpsbowlen Theo en Jantsje Visser waren? En Willem van der Zwaag er  met de poedelprijs van door ging?