NAJAARSPROGRAMMA 2017

 27 oktober

Play-back show: Er wordt een play-back show georganiseerd in de Sint Nicolaaskerk in Oostrum. Iedereen, zowel jong als oud mag zich hier voor opgeven. Wil je graag samen met een vriend of vriendin die niet uit Oostrum komt dan mag dat ook. Opgave graag vóór 18 oktober bij Baukje Kramer (baukjekramer@live.nl of 0623069413) Graag naam en leeftijd vermelden. De play-back show begint om 20.00 uur. De  toegang is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het  gebruik van de kerk.

11 november                      

St. MAARTEN. Ook dit jaar gaan we op 11 november weer bij de deuren langs. We verzamelen om 18.30 uur bij de TARIN. Zo wordt het niet te laat voor de aller kleinsten. Kinderen tot 6 jaar graag met  begeleiding van de ouders. Ouders die wel een groepje willen begeleiden graag even kontakt opnemen met Baukje Kramer. Ouders die begeleiden graag een veiligheidsvestje aan.

2 december                        

SINTERKLAAS heeft laten weten dat hij ook dit jaar weer naar Oostrum komt. We verwachten Sinterklaas op 2 december om 10.30 uur in de Tarin. Alle ouders en kinderen zijn daar van harte welkom. Sinterklaas kan wel wat hulp gebruiken, daarom graag vóór 10 november (eerder mag ook) de naam, leeftijd en een kort verhaaltje van/over de kinderen mailen naar baukjekramer@live.nl. De eigen bijdrage is €3,50.