Wist u dat.. Najaar 2016

WIST U DAT…….

 

Er in de Tarin verschillende activiteiten georganiseerd worden? Zie voor verdere informatie het bericht van de TARIN-AKTIEF Download The Last Humanity.

Jouke Ferwerda het leuk zou vinden om op zijn verjaardag op 7 november een kaartje te krijgen vanuit Oostrum? Zijn adres is:

Jouke Ferwerda, p.a 크로노 트리거. fam. S. Brouwer
RR 3 Ponoka
T4J1R3 Alberta
Canada

 Dat Alwin Buist geen losse folders meer langs brengt, maar wel de folders in plastic 교보문고 e서재 다운로드?

 Arjen Raap is gestopt met het bezorgen van de huis aan huis krant en dat Jellie Heeringa en kinderen dat nu doen?

 Dat Elly en Jannie alweer 25 jaar ieder jaar met de collecte bus voor de KWF kankerbestrijding lopen Melon August 2nd week top100? De opbrengst was dit jaar €190,00.

De dorpenhuisfietstocht op 4 juni 2016: Dhr Pafforaad uit Ee de bon van de Poeisz heeft gewonnen? Hij zat met zijn aantal geraden knikkers het dichtst bij het aantal knikkers in de pot 트렌드잇 매거진.

De opbrengst van de inzamelingsactie voor de TARIN van oudeapparaten €110 heeft opgeleverd en de kledingactie €45? Iedereen zeer bedankt voor de inbreng 킹덤 러쉬 프론티어.

Dat de garage-sale een groot succes was en veel gezelliger was dan die van Nes? Er waren zelfs duitsers die uren in ons gezellige dorpje door brachten Download the Windows 7 sandbox. En dat de opbrengst van de koffieverkoop ten bate van de Tarin €23 bedroeg?

Welk getal bij de Gooise bingo voor grote hilariteit zorgde en Jannie de hoofdprijs een verwenbon heeft gewonnen Clear Gothic regular?

De jaarlijkse dorpsbarbeque dit jaar zeer geslaagd was? En dat we elk jaar de bbq van Sape en Ellie mogen gebruiken? Heel erg bedankt daar voor Download youtube video music.

N.a.v een brief van de aanwonenden van het Tsjerkepaed aan de gemeente heeft geleid tot het vernieuwen en aanpassen van de bestrating van het Tsjerkepaed Download The Living Matter? De “overlast” zal ongeveer 2,5 week duren.

Dat DB werkt aan een enquete over de activiteiten in ons dorp? U krijgt de maand januari om deze in te vullen. Tijdens de jaarvergadering kunnen we dan de uitslag bekend maken.

Johannes en Sjoukje Kramer dit jaar beide 65 jaar zijn? En Jan Jaap en Mark beide dit jaar 50 zijn geworden? Allemaal van harte gefeliciteerd.

Hans en Marieke een zoontje hebben gekregen? Zijn naam is Riyen. Veel geluk met de kleine.

Er dit jaar maar één deelnemer was voor de viswedstrijd? Pieter Tjeerdsma heeft in anderhalf uur 35 vissen gevangen. Pieter heeft de prijs van €10 geschonken aan de KWF kankerbestrijding.

De winnaars van het dorpsbowlen Theo en Jantsje Visser waren? En Willem van der Zwaag er  met de poedelprijs van door ging?