Paasspeurttocht 2020

Normaal gaan we eitjes zoeken en spelletjes doen, al met al vaak een gezellige boel. Helaas kon dat dit jaar niet. Maar dat betekent niet dat we het zo voor bij laten gaan Mafia. Wij hebben toch iets bedacht om het Pasen een beetje gezellig en leuk te maken.

In het dorp hadden we een speurtocht uitgezet voor de kinderen van 0-12 jaar cake monster game. De kinderen waren in twee leeftijdscategorieën onderverdeeld en konden tijdens een tocht door het dorp op zoek naar paashazen. De speurtocht was het hele paasweekend te doen zodat iedereen zelf kon bepalen wanneer hij/zij ging zoeken en zo ook de juiste afstand gehouden werd 손그림.

Wat hadden we een leuke opkomst ! En bedankt voor de foto’s, heel leuk en een beetje vreugde in deze tijd is welkom. De kinderen hebben goed gezocht, er waren zelfs een paar die de tocht twee keer hebben gelopen 원령의 기사! Gelukkig deed het weer ook goed zijn best!
Voor de jongere groep vroegen we hoeveel paashaasjes er waren en de oplossing was 21! Bijna iedereen had ze gevonden msinet.ocx 다운로드! En er was een haasje met een andere kleur staart, deze was zwart. Dit had iedereen goed! Er waren meerdere kinderen met een goed antwoord! Dus hebben we geloot tussen de goede antwoorden heeft Sietske Kramer een briefje getrokken:
Sepp, Mila en Luuk hebben een paashaas gewonnen Cookie run bug edition apk.
Gefeliciteerd !

Voor de oudere groep was er een rebus op te lossen:
“hoeveel eitjes denk je dat er in de pot zitten”
Iedereen had dit goed Download foreign movies! Bij het eindpunt stond de pot (fles) gevuld met paaseitjes. De antwoorden waren heel verschillend! Maar Silas Reitsma zat er het dichtste bij, hij dacht dat het er 147 waren Wave. Het werkelijke aantal was 197!
Silas heeft hiermee ook een paashaas gewonnen!
Gefeliciteerd!

De paashazen komen binnenkort jullie kant op Download zuma lights!
Voor iedereen was er wat lekkers te vinden op het eindpunt, we hopen dat het mocht smaken en dat we zo een beetje plezier hebben gebracht tijdens het paasweekend Download the movie Fearless!
Veel gezondheid toegewenst!

Groetjes,
Jolanda, Baukje en Frans