Pasen in Oostrum

Op paasmaandag is het traditie dat de paashaas eitjes heeft verstopt voor de kinderen. Dit jaar was er voor het mooiste paasei-bakje een prijsje beschikbaar 별빛이내린다 다운로드. En wat was het moeilijk, Annie Visser kon eigenlijk geen keus maken. De kinderen hadden erg hun best gedaan. Toch had bij de jongste groep Linde Lyke Westra de eerste prijs Download falcon 4.0. Bij de oudere groep was de prijs voor Silas Reitsma. De paashaas had voor de jongere groep zijn eitjes verstopt in de speeltuin. Er werd flink gezocht, onder de glijbaan, op de schommel Ubuntu Hangul! De bakjes zijn goed gevuld. Voor de oudere groep, had de paashaas een ware schat verstopt. Door middel een spoor te volgen van blauwe eitjes kwamen ze dichterbij de oplossing bintext 다운로드. Onderweg konden ze ei gooien, met holle chocolade eieren. Hier werd Theun Tilstra de winnaar. Sjoukje Kramer tweede en Berber Boersma werd derde. Het spoor van de blauwe eitjes ging verder en kwam uit eindelijk uit bij een grote bak Download The Silent Sword Banya. Hier moesten alle gevonden eitjes in, waardoor er genoeg gewicht in zat, zodat er een rebus omhoog kwam. In deze oplossing was de schat van de paashaas te vinden 아이즈원츄 비밀친구 1회. De schat bestond uit een groei-ei met wat lekkers. Voor alle deelnemende kinderen op deze ochtend! Op de paasmaandag avond is het als vanouds ei gooien 피피티 템플릿 무료! Het weer was goed gestemd, dus dat ziet er goed uit! Maar liefst 16 deelnemers waagden een eitje. Alex Mars gooide met 43 meter de derde prijs, Gosse Ferwerda won de tweede prijs met 47 meter 메탈슬러그 3 모바일 다운로드. Daphne Nutma gooide maar liefst 51 meter, wel verdiende eerste prijs!

ALLE FOTO’S